HTML

Oxigénes víz, oxigénnel dúsított víz, szifon

Információk az oxigénes vízről, oxigénes szifonról. Ha többet akarsz megtudni az oxigénes vízről, akkor jó helyen jársz!

Friss topikok

Oxigénes víz, oxigénnel dúsított víz

2010.04.13. 10:48 :: tencsi

Információk az oxigénes vízről

 

Az oxigénes víz rendkívül jó hatással van szervezetünkre. További információ az oxigénes vízről a forgalmazó weboldalán: Oxigénes víz

 

Az oxigénes víz rendkívül kedvező hatással van szervezetünkre. Az oxigénes víz pótolja azt az oxigénhiányt, ami kialakult a mai ember szervezetében a környezetszennyezés következtében. Oxigénes vizet a speciális oxigénes szifonnal készíthetünk.

 

Oxigénes vizet a legjobb tisztított vízből készíteni. A víztisztító webáruházban kedvező áron vásárolhatunk víztisztító és vízszűrő készülékeket. A víztisztító berendezés blogon olvashat bejegyzéseket.

 

Oxigénes víz - információk, árak, minden ami oxigénes víz!

Az oxigénes víz egy olyan új magyar találmány és világszabadalom amely megszünteti az oxigénhiányt szervezetünkben. Az elmúlt évszázadban a légkör oxigénszintje lecsökkent és már nem tudunk felvenni belőle megfelelő mennyiségű oxigént - erre megoldás az oxigénes víz.

Napi 1 liter oxigénnel dúsított víz már nagyon sokat segít szervezetünk oxigén ellátottságának helyreállításában. Oxigénnel dúsított vizet a speciális oxigénszifonnal tudunk előállítani hasonlóan a szódavíz készítéséhez. Azonban az oxigénnel dúsított víznek kellemes, lágy íze van. Az oxigénszifonba belecsavarjuk a 2000 mg oxigén tartalmú különleges oxigén patront.

Egy liter oxigénes víz előállítása egy árban van az ásványvizekkel.

 

Az oxigénes víz fogyasztása lúgosít. Ennek következtében fogyás érhető el már napi 2 liter oxigénes víz elfogyasztása esetén is. Emellett kifejezetten ajánlott az oxigénnel dúsított víz sportolóknak teljesítményük fokozására - több élsportoló is fogyasztja mint például a magyar kajak-kenu válogatott tagjai.

 

Tapasztalatok alapján az oxigénes víz ránctalanít, enyhíti az allergiás tüneteket, a cukorbetegséget, a magasvérnyomást, a stresszt, a fejfájást, a menstruációs görcsöket,a tanulási nehézségeket és a rák következményeit. Az oxigénnel dúsított víz fokozza a libidót és a szexuális teljesítőképességet is.


A szuperoxigenizált szifonos víz

 

Ne próbáljunk oxigénnel dúsított vizet készíteni szódaszifonnal, hanem csakis a speciális oxigénszifont használjuk erre a célra! Az oxigénpatronban lévő nagy nyomás kárt tehet a szódaszifonban.

Országosan megrendelhető: Oxigénes víz

 


Oxygen and water - drink it if you want to do something for your health or boost your performance and fitness liss oxigén szifon
 

Az oxigénes víz aktuális ára a forgalmazó weboldalán érhető el itt:

Oxigénes víz - oxigénnel dúsított víz

komment

Címkék: oxigénes víz oxigénnel dúsított víz oxigénes szifon oxigénszifon oxigénes víz ára oxigén patron 2000mg azoxigenesviz.info

süti beállítások módosítása